Tillæg nr. 5 - Nidogaard - Solrød Landsby

Rammen udvides en anelse mod nord/nordvest, for at muliggøre fornuftige tilkørselsforhold, parkering m.m.

Her laves endvidere en præcisering/opdeling i zoner, idet en del af rammeområdet forbliver i landzone, og stuehuset fortsat skal blive på ejendommen, selvom der etableres 10 lejlighedsenheder.

Tillægget skal sikre, at planlovens krav om, at lokalplanlægningen skal være i overensstemmelse med kommuneplanen, er overholdt.

Ejendommen, som lokalplan 391.12 dækker, er i dag for et lille område (nord/nordvest) ikke rammeplanlagt, mens størstedelen er beliggende i rammeområde 391 G for Nidogaard - Solrød landsby.

Rammen udvides en anelse mod nord/nordvest, og det ændres, således at en del af rammeområdet kan blive byzone, mens det resterende forbliver i landzone.

Der er foretaget en screening af lokalplanforslaget med tilhørende forslag til kommuneplantillæg i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer.

I screeningen er det vurderet, hvorvidt planforslaget har væsentlig indvirkning på miljøet på en række områder, herunder menneskers sundhed, landskab, flora, fauna, kulturarv, arkæologisk arv mv. Ifølge loven skal planer, der alene medfører mindre ændringer i forhold til den gældende planlægning kun miljøvurderes, hvis de må antages at kunne få en væsentlig indvirkning på miljøet.

På baggrund af screeningen er det Byrådets vurdering, at der ikke skal foretages miljøvurdering af planforslaget, da planen ikke vurderes at medføre væsentlige miljøændringer.

Solrød Kommunes beslutning om ikke at udarbejde en miljøvurdering offentliggøres samtidig med forslaget til kommuneplantillægget. Denne beslutning kan påklages til planklagenævnet med en klagefrist på 4 uger.

391 G - Nidogaard, Solrød Landsby

391 G - Nidogaard, Solrød Landsby